Inspiration til dit sommerhus’ interiør 2019

House Doctor, Bænke-sæt - Party Sort (2 stk)

Interiør til sommerhus kan være en svær nød at knække. Skal du gå all-in på det rustikke og indrette dit sommerhus efter en klassisk dansk herregård? Eller vil du hellere have klare linjer og 1950’er simplicitet?

Det alle sommerhuse har tilfælles er, at de skal danne rammerne for ro, ferie og hygge.

I denne artikel kommer vi derfor med et par bud på, hvordan du hurtigt løfter dit sommerhus’ (eller dit hjems) indretning, så I er klar til sol, sommer og hyggelige nætter.

Lev rummet op med et lammeskind

Et lammeskind fra Muubs går godt til alle sommerhuse. Det kan ligge henslængt over en stoleryg eller give noget råt og levende til et ellers bart gulv. Det er en klassiker inden for nordisk interiør, fordi det bringer naturen med indenfor og giver dig en vidunderlig taktil oplevelse. Der er virkelig intet som at træde på et varmt og indbydende lammeskind, tidligt om morgenen.

MUUBS, Lammeskind, brun

Træbænken – alt-i-et-møbel til ethvert interiør

Er I derimod på udkig efter et meget funktionelt møbel, der passer godt ind i jeres interiør, kan en træbænk være den helt rette løsning. Den kan for eksempel stå i entréen, så I har nemmere ved at få sko på børnene, eller give jer selv noget siddeplads, når I er kommet hjem efter en lang cykeltur.

Det kan også stilles i soveværelset, hvor den giver jer en masse afsætningsplads. Så har I altid et sted at lægge tøjet til i morgen klart – eller et sted at smide det, når I kommer indenfor efter en lang dag. Træbænken fra Muubs er lavet af genbrugstræ i teak.

MUUBS, Stige bambus natur

En hængestol fra Muubs – til de dovne dage

Sommeren er tiden til afslapning, natur og hygge. Har du en overdækket terrasse eller en skøn udsigt, skal det også udnyttes til sit fulde. Selv hvis det er lidt køligt eller du ikke har lyst til at bevæge dig ud i den direkte sol.

Er du en bogorm eller dronningen af lure, går du ikke galt med en Muubs hængestol. Du kan nemt dase i solen, mens hængestolen svajer sagte i vinden, nyde en stille stund med en bog eller læse højt for børnene, mens I nyder solens stråler.

MUUBS, Hængestol Dwell

Plaider og puder fra Louise Roe – til de kolde morgener

Sommer herhjemme, på trods af det danske vejrs forkærlighed for regn, er ofte varm. Det samme kan dog ikke siges om sommermorgener. De fleste, der ejer et sommerhus, genkender den isnende opvågning, man får, når man træder, barfodet, ud på et koldt gulv.

Med et ordentligt tæppe eller plaid fra Louise Roe, er du beskyttet mod den værste kulde, selv i et ikke-opvarmet sommerhus.

Louise Roe, Jewel gulvtæppe Ecru/sort

En barvogn – til de lange nætter

Inviterer I venner og familie på besøg i sommerhuset, har I rig mulighed for at hygge med brætspil, dejlig mad og en smuk nattehimmel. Når mørket har lagt sig, er det også rart at få en lille drink eller et glas et-eller-andet indenbords. Vil I også gerne imponere jeres besøgende, kan I trille jeres smukke, Bauhaus-inspirerede barvogn frem. Vognen er sortlakeret med hjul og designet af Kristina Dam Studio. Den kan selvfølgelig også bruges til opbevaring eller planter, hvis I ikke er til alkohol.

Kristina Dam Studio, Bauhaus barvogn, Sort

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *