HÅNDVÆRKET & NORDISKE TRADITIONER

I Danmark har vi stolte traditioner – og håndværket: the craftsmanship – er heller ikke til at komme uden om. Vi elsker det!
Vi lever i en tid, hvor de rolige nordiske traditioner med masser af træ, lys og varme materialer får lov at vinde indpas. Med rette. Vi lever i en fortravlet hverdag, så de steder, hvor vi kan finde ro og fordybelse – der gør vi det – eller burde måske gøre det.
Hele webshoppen bærer præg af denne nordiske trend, og jeg elsker selv de håndlavede produkter du kan finde i designshoppen.

Her nedenfor ses blandt andet tilblivelsen af produkterne fra Architectmade samt produkter fra møbelsnedker Søren Ulrich.

Architectmade

Architectmade har bragt glemte designklassikere fra Danmarks gyldne designtid op til overfladen igen. Vi kender efterhånden alle de søde Birds med hovedet der kan vippe fra producenten, og der er ingen tvivl om, at der løbende vil dukke nye produkter op fra deres side. Se de håndlavede træfigurer fra Architectmade her.

Søren Ulrich

Snedkerfaget oplever i disse tider også stor fremgang, og se bare på Søren Ulrich – en vaskeægte møbelsnedsker fra Nørrebro. Han laver møbler med kærlighed. Når du kommer til hans værksted dufter det dejligt af træ, og snedkerens passion for sit håndværk er ikke til at tage fejl af. Du kan se produkterne fra Søren Ulrich her.