ARKITEKTUR & INDRETNING

Savner dit hjem nyt liv

Eller savner du bare et hjem? Jeg tilbyder arkitekt- og indretningshjælp, og kan tegne din nye bolig, hvad enten det gælder enfamiliehuset, villaen, lejligheden, sommerhuset mv., indenfor:

– nybyggeri

– ombygning/tilbygning/renovering

– indretning

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud, hvis du står med et projekt og mangler en arkitekt. Ingen opgave er for lille (eller stor).

CV

Jeg er uddannet arkitekt fra Aalborg Universitet (Civilingeniør med speciale indenfor Arkitektur). Jeg har 6 års tegnestueerfaring fra henholdsvis store og små tegnestuer, hvor jeg blandt andet har beskæftiget mig meget med bæredygtighed og energi. Jeg har desuden en uddannelse som certificeret passivhus-designer samt erfaring med energimærkning af småhuse. Det – kombineret med min interesse for bæredygtighed – gør mig i stand til at vejlede omkring bæredygtigt byggeri. Jeg har også erfaring med indretning af cafémiljøer, spa & wellness.

Stay tuned

På denne side vil jeg løbende fortælle om egne arkitektprojekter, om arkitektur fra ‘hele verden’, om spændende nye materialer og hvad der ellers rør sig derude.

Følg med her, på Instagram og Facebook, og bliv løbende orienteret om nye projekter, ideer, inspiration og meget andet.

Få 1 gratis BIRD (værdi: DKK 299,-) ved alle ordrer over DKK 600,- (fås ved check-out)Se mere
+ +