Udsalg │ Menu, Muubs og Ferm Living

formajour udsalg

Frem til jul holder FORMajour udsalg på varer fra Menu, Muubs, Ferm Living og mange andre udvalgte brands.

Du kan spare over 50% og flere tusindvis af kroner på lækre designermøbler og julepynt fra de tre elskede danske designvirksomheder. Mange af de flotte designs egner sig godt både som julegaver og til indretning af dit hjem på til juletiden.

Savner din bolig lidt julestemning eller nogle smukke møbler? Så kig ind til vores udsalg og få øjnene op for smukt dansk design til din perfekte jul.

Du kan også finde endnu mere julepynt og køkkengrej til julen her hos FORMajour.

Udsalg på Menu Design – rolig gæstfrihed med minimalismeMenu design

Menu Design indgyder deres produkter – uanset om det er møbler eller køkkengrej – med et kløgtigt, men naturligt, twist, der inviterer til brug og gæstfrihed. De er mestre i at designe produkter, der er minimalistiske, behagelige og udformet i materialer af den højeste kvalitet. 

Med andre ord, klassisk dansk design.

Det kan blandt andet ses i deres populære Menu Salt- og Peberkværn, der har et enkelt, men gennemtænkt design. For det første sidder kværnen i toppen, hvorfor du aldrig igen skal døje med saltstumper eller peberrester udover juledugen. Kværnene er desuden i skarpe kontrastfarver, så det er nemt for dig og dine gæster at kende forskel på de to.

Muubs lagersalg – juletræstæppe til brug året rundt

Muubs lagersalg

Med Organic Stilla, et håndvævet tæppe fra Muubs får du et elegant og holdbart juletræstæppe, der også kan bruges resten af året. Det går godt i stort set alle hjemmets værelser – fra badeværelset til stuen til soveværelset til entréen. Tæppet er i gråt bomuld og kan have plads til store stakke af gaver samt et juletræ uden problemer.

Muubs’ design er kendetegnet ved deres unikke blanding af det organiske og det rå. De hylder det naturlige, såsom knaster og træårer, og kombinerer det enten med det sjælfulde og rustikke – eller det rå og industrielle. Den fusion ser du i næsten alle deres møbler og køkkengrej.

Er du nysgerrig på, hvad Muubs ellers har at tilbyde? Så læs vores guide til boligindretning med Muubs.

Ferm Living udsalg – minimalistisk juletræsstjerne med liv og varme

Ferm Living udsalg

Ingen jul er fuldendt uden et smukt juletræ. Og den vigtigste julepynt er uden tvivl stjernen eller englen på toppen af træet.

Med en juletræsstjerne fra Ferm Living får du en enkel, men slående, stjerne, der bringer et let element af det moderne til julen. Stjernen skaber en klar linje fra den traditionelle julepynt til minimalistisk indretning – uden at miste hverken varmen og hyggen, et juletræ bringer ind i dit hjem.

Du kan også få en minimalistisk adventslysestage i sort messing til et råt og mørkt look.

Ferm Living har siden deres opstart vægtet autencitet og funktionalitet højt. De elsker desuden kontraster og legen mellem de bløde figurer og de hårde materialer. Deres designs er desuden kendte for at skabe en rolig atmosfære, der ikke er kedelig, takket være små detaljer og overraskende elementer.

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ +