Sådan forvandler du dit uderum til loungeområde

house doctor loungestemning udeliv terrasse altan strand housedoctor

Om du har en stor have, terrasse eller altan, er det super vigtigt at skabe et lækkert udemiljø. Sæt afslapning i fokus når du vælger havemøbler, og skab en luksuriøs lounge stemning, hvor du kan slappe af og hygge dig. Ønsker du også en lækker loungestemning på din altan eller terrasse? Så læs med her, og bliv inspireret til, hvordan du kan forvandle din terrasse til det rene luksus.

Husk den røde tråd i din indretning

Indretning af terrassen handler i høj grad om at sætte dit eget personlige præg på din udendørs oase. Terrassen er dit ekstra rum i foråret, sommeren og sensommeren. Men udendørsindretningen skal også tænkes i sammenhæng med resten af din boligindretning. Gå efter at skabe en rød tråd i dit hjem – både indendørs og udendørs.

Den perfekte loungestol

Ideelt set skal dit loungeområde være et behageligt sted at opholde sig, og være et sted, der afspejler de aktuelle trends inden for indretning. I denne sæson opfylder loungestolen fra Menu begge krav med sin høje komfort og sit enkle, skandinaviske look. Det rustikke møbel passer perfekt på terrassen eller altanen, men en anden skøn egenskab ved Menu stolen er dens alsidighed. Når havesæsonen er forbi, kan du nemlig placere den indendørs i din stue som en lænestol eller integrere den i soveværelset. Det skaber hygge og kant.

Lounge solsengen er et must

I dit loungeområde skal selvfølgelig også være en solseng. Den skal være både blød og have den rette længde, så du kan nyde solen (med strakte ben) imens du læser et magasin eller tager en morfar. Fra House Doctor kan du finde en flot og elegant lounge solseng til udendørs brug. Solsengen er lavet af massiv teak, som er et smukt og robust materiale med en varm kulør. Med tiden vil stolen(e) få en fin grå patina, som dog kan undgås ved at behandle løbende. Den store loungestol fra House Doctor, kan med sine 170 cm godt betegnes som en sofa. Og så medfølger et blødt og smukt sæde- og ryg hynde i lys brun. Så bare læn dig tilbage og nyd din nye favoritstol!

house doctor loungestemning udeliv terrasse altan strand housedoctor

Blomster er med til at give liv til dit loungeområde

Et sidste godt råd til at skabe et hyggeligt loungeområde, er at skabe liv ved hjælp af store krukker med smukke blomster og grønne planter. Med Vig potten fra House Doctor, får du en smuk potte i jern, som giver et smukt og unikt udtryk. Har du træmøbler på din terrasse, tilfører jernkrukkerne kant og modspil til din udendørsindretning. Kombinér gerne med forskellige blomster og planter for både at tilføre grønt til terrassen og skabe et smukt farveflor af blomster.

Sammen med jern er beton et af sæsonens hotteste materialer, hvorfor vi også er vilde med de smukke Ave krukker fra House Doctor. Ave fra House Doctor består af 3 udendørskrukker i 3 størrelser, og fungerer perfekt som pynt på havebordet, med en lille blomst.

 

2 kommentarer

  • Man kommer helt i forårshumør 🙂 Jeg elsker krukker og potter og masser af grønne planter både inde og ude.
    – Super lækker loungestol i har der –

    • Tak for det Kim 🙂 Ja, nu nærmer foråret sig virkelig og det bliver skønt at forny med både møbler og planter 🙂

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *